Αποτελεσματική μέθοδος για την αφαίρεση της μυρωδιάς του πλυντηρίου



 Τα πλυντήρια ρούχων είναι ένα από τα βασικά είδη των σπιτιών. Είναι εργαλεία που χρησιμοποιούμε εδώ και πολλά χρόνια. Ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να υπάρχουν άσχημες μυρωδιές μέσα. Δείτε πώς να καθαρίσετε τη μυρωδιά του πλυντηρίου ρούχων 


Αποτελεσματικές μέθοδοι για την αφαίρεση της μυρωδιάς του πλυντηρίου

Το ανθρακικό μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά όλες τις οσμές χάρη στη χημική του δομή που μεταμορφώνει ένα όξινο περιβάλλον. Για το λόγο αυτό το ανθρακικό θεωρείται από τις πιο σωστές επιλογές όσον αφορά τη χρήση.


-Πρώτα από όλα, ελέγξτε αν υπάρχει συσσώρευση βρωμιάς στο τμήμα του απορρυπαντικού του πλυντηρίου, στα πλαστικά σημεία που βρίσκονται οι φλάντζες. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ξεκινήσετε πρώτα να τα καθαρίσετε, ώστε να εξαλείψετε όλα τα προβλήματα .


-Αφού ρίξετε μια κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα σε ένα ποτήρι, προσθέστε τόσο ξύδι για να γεμίσει το ποτήρι. Μπορείτε να βάλετε αυτό το μείγμα μέσα στο μηχάνημα ή στη θήκη απορρυπαντικού. Στη συνέχεια, λειτουργήστε το μηχάνημα στην περιοχή των 50-60 βαθμών περίπου όταν είναι άδειο. Αντί να τρέχετε για πολλή ώρα, θα είναι αρκετά 40 λεπτά δουλειάς.


Χάρη στη δομή του ξιδιού και του ανθρακικού που καταστρέφει τα βακτήρια, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το πλυντήριό σας με ηρεμία, χωρίς καμία μυρωδιά. Αλλά μην επαναλαμβάνετε αυτή τη διαδικασία πολύ συχνά.


  • Λειτουργήστε το μηχάνημά σας άδειο στην πιο hot ρύθμιση


Λειτουργήστε το πλυντήριό σας στην πιο ζεστή ρύθμιση όταν είναι άδειο, με λίγο ξύδι. Στη συνέχεια, εκτελέστε μια άδεια πλύση στη ζεστή ρύθμιση για δεύτερη φορά για να ξεπλύνετε τα υπολείμματα ξιδιού. Κάνοντας αυτό τακτικά, μπορείτε να διατηρήσετε το μηχάνημά σας καθαρό και άοσμο.



Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ