O Donald Trump ανακοινώνει την ίδρυση του Τruth Social και TMTG



 Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την ίδρυση της Trump Media & Technology Group, που συγχωνεύεται με την Digital World Acquisition Corp. για να γίνει μια εταιρεία εισηγμένη στο χρηματιστήριο με πιθανή αποτίμηση έως και 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια.


Πρόκειται για μια νέα πλατφόρμα κοινωνικών μέσων με την ονομασία Truth Social που αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2022, για να ανταγωνιστεί τα ονόματα του Facebook και του Twitter - δύο ιστότοπους που έχουν απαγορεύσει την είσοδο στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ - μαζί με μια "συνδρομητική υπηρεσία βίντεο κατ 'απαίτηση". YouTube της Google.


«Δημιούργησα το TRUTH Social και το TMTG για να αντισταθώ στην τυραννία της Big Tech», έγραψε ο Τραμπ στην ανακοίνωση της Τετάρτης το βράδυ . Ζούμε σε έναν κόσμο όπου οι Ταλιμπάν έχουν τεράστια παρουσία στο Twitter, ωστόσο ο αγαπημένος σας Αμερικανός Πρόεδρος έχει αποσιωπηθεί. ''Αυτό είναι απαράδεκτο.''


Ο Τραμπ το αποκαλεί αυτό ως εκπλήρωση μιας υπόσχεσης για δημιουργία συντηρητικού ανταγωνιστή στα μέσα ενημέρωσης για την καταπολέμηση του φιλελεύθερου ακτιβισμού κατά της κυβέρνησής του και στην προεδρική εκστρατεία του 2020.


«Είμαι ενθουσιασμένος που θα στείλω την πρώτη μου ΑΛΗΘΕΙΑ στο TRUTH Social πολύ σύντομα», πρόσθεσε ο Τραμπ. ''Το TMTG ιδρύθηκε με αποστολή να δώσει φωνή σε όλους. Είμαι ενθουσιασμένος που σύντομα θα αρχίσω να μοιράζομαι τις σκέψεις μου για το TRUTH Social και να αντισταθώ στην Big Tech.


''Όλοι με ρωτούν γιατί κάποιος δεν αντέχει τη μεγάλη τεχνολογία; Λοιπόν, θα είμαστε σύντομα! "



Η συνδρομητική υπηρεσία βίντεο κατά παραγγελία θα ονομάζεται TMTG+.


Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων, το TMTG+ θα διαθέτει ψυχαγωγικό προγραμματισμό «χωρίς αφύπνιση», ειδήσεις, podcast και άλλα ».


Ο Τραμπ έχει ήδη ξεκινήσει αγωγές κατηγορίας εναντίον εταιρειών Big Tech για τις απαντήσεις τους σε συντηρητικές απόψεις και λόγο.


"" Η Truth Social είναι η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης "Big Tent" της Αμερικής που ενθαρρύνει μια ανοιχτή, δωρεάν και ειλικρινή παγκόσμια συνομιλία χωρίς διακρίσεις κατά της πολιτικής ιδεολογίας ", γράφει ο ιστότοπος Truth Social, επιτρέποντας στους μελλοντικούς χρήστες να εγγραφούν νωρίς για την αρχική λίστα αναμονής.


newsmax

Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ