Κate Middleton - Η επιτομή της κομψότητος


Η Κate Middleton έφθασε ιδιαίτερα φορτισμένη, όπως και η υπόλοιπη βασιλική οικογένεια, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου για την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου, με τον οποίο είχε πολύ καλή σχέση και ήταν μακράν η κομψότερη παρουσία στην τελετή


Η Κέιτ Μιντλετον, εμφανίστηκε φορώντας ένα μαύρο φόρεμα, όπως προέβλεπε το πρωτόκολλο και σύμφωνα με τις οδηγίες που είχε δώσει η ίδια η βασίλισσα και ήταν μακράν η κομψότερη παρουσία σύμφωνα με όλους τους ειδικούς της μόδας


Η Κέιτ συνόδευσε τη μάσκα με ένα μαύρο βέλο και βελούδινο καπέλο του φημισμένου πιλοποιού Φίλιπ Τρέισι. Έβαλε μαύρο μάξι παλτό, πάνω από ένα μαύρο φόρεμα του Γάλλου μόδιστρου Ρολάντ Μουρέτ, αξίας 1.850 ευρώ.




Εκτός όμως από το μαύρο φόρεμα, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ φορούσε  και το βασιλικό Japanese Pearl Choker, ένα μαργαριταρένιο κολιέ από την προσωπική συλλογή της βασίλισσας Ελισάβετ. 
Τα μαργαριταρένια σκουλαρίκια ήταν επίσης από την κοσμηματοθήκη της Ελισάβετ.


Όπως ανέφεραν τα βρετανικά ΜΜΕ, το κολιέ ήταν το γιαπωνέζικο τσόκερ από την συλλογή της Αυτού Μεγαλειότητας, που είχε φορέσει κάποτε και η πριγκίπισσα Νταϊάνα σε ένα επίσημο συμπόσιο το 1982. 




Αποτελείται από 4 σειρές μαργαριτάρια και έχει διαμαντένιο κούμπωμα. Η βασίλισσα Ελισάβετ το φορούσε στις δεκαετίες ‘80 και ‘90 και φτιάχτηκε από μια σειρά μαργαριτάρια που της πρόσφερε η κυβέρνηση της Ιαπωνίας.








Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ