Ο Ράιαν Λόουρι δεν έχει τίποτα να κρύψει

 

Ο Ryan Lowry δεν έχει τίποτα να κρύψει. Ο νεαρός 20χρονος αυτιστικός φοιτητής από το Leesburg της Βιρτζίνια, αναζητά πιθανούς εργοδότες με μια εγκάρδια συνοδευτική επιστολή που δημοσίευσε στο LinkedIn τον περασμένο μήνα.


«Συνειδητοποιώ ότι κάποιος σαν εσένα θα πρέπει να μου δώσει μια ευκαιρία. Δεν μαθαίνω όπως κάνουν οι τυπικοί άνθρωποι », αναφέρει στο εγκάρδιο μήνυμά του ο μαθητής του γυμνασίου  


«Χρειάζομαι έναν μέντορα για να με διδάξει, αλλά μαθαίνω γρήγορα, μόλις το εξηγήσεις, το καταλαβαίνω».

"Υπόσχομαι ότι αν με προσλάβετε και με διδάξετε, θα χαρείτε που το κάνατε", διαβεβαίωσε στην επιστολή του που βρήκε τεράστια ανταπόκριση και μοιράστηκε σε περισσότερους από 175.000 χρήστες στην επαγγελματική πλατφόρμα δικτύωσης.


Ο Λόουρι πρόσθεσε ακόμα, ότι είναι επίσης «πολύ καλός με την τεχνολογία», «χαρισματικός στα μαθηματικά» και έχει «μια μοναδική αίσθηση του χιούμορ».

Περισσότερα από 6.000 ενθαρρυντικά σχόλια γράφτηκαν ως απάντηση στον νεαρό αιτούντα εργασία, πολλά από τα οποία περιείχαν πολύτιμες συμβουλές. 

Ο Jim Lambert, διευθυντής ιατρικών πωλήσεων, ήταν μεταξύ εκείνων που εντυπωσιάστηκαν με τον Lowry.

  • Η χειρόγραφη συνοδευτική επιστολή του Ryan Lowry




Πολλοί ήρθαν να ταυτιστούν με τη θέση του Λόουρι, αναγνωρίζοντας πόσο δύσκολο είναι για όσους ζουν με αυτισμό να βρουν εργασία τόσο εύκολα όσο «νευροτυπικά», δηλαδή εκείνοι που δεν έχουν διάγνωση αυτισμού ή άλλη διανοητική ή αναπτυξιακή διαφορά, όπως δυσλεξία ή διαταραχή υπερκινητικότητας και έλλειψης προσοχής (ADHD).


«Το ποσοστό ανεργίας για τα άτομα με αυτισμό είναι πάνω από 85%», έγραψε ο ειδικός της τεχνολογίας πληροφοριών, Τάιλερ Κάμερον, επικαλούμενος δεδομένα από την Integrate, μια ομάδα υπεράσπισης της εργασίας για τον αυτισμό. «Ο λόγος είναι απλός - έχουν τις δεξιότητες για να κάνουν τις δουλειές, αλλά οι εργοδότες τις ελέγχουν. . . με «δοκιμές προσωπικότητας», που έχουν μεγάλη προτίμηση έναντι των νευροτυπικών. »


«Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο για να φιλοξενήσουμε όσους βρίσκονται στο φάσμα», συνέχισε στο μήνυμά του ο Κάμερον, προσθέτοντας ότι και αυτός είναι στο φάσμα του αυτισμού. «Έχω μια συντριπτική αίσθηση ότι  « δεν σε θέλουμε εδώ »  σε σχεδόν οποιαδήποτε συνέντευξη στην οποία πηγαίνω. Η εύρεση εργασίας είναι πάντα μια τεράστια πρόκληση για μένα. "



Ως αποτέλεσμα της επιστολής, ο Λόουρι έχει λάβει περισσότερες από 2.000 προσκλήσεις για σύνδεση στο δίκτυο σταδιοδρομίας - τόσο πολύ που οι συντονιστές του LinkedIn αναγκάστηκαν να απενεργοποιήσουν προσωρινά τον λογαριασμό του λόγω «ξαφνικής και συντριπτικής εμπλοκής», σύμφωνα με την Today Health, η οποία επιβεβαίωσε η κίνηση με το LinkedIn.


Το προφίλ του έχει αποκατασταθεί έκτοτε, και το άλμα της πίστης του Λόρι αποδείχθηκε ευεργετικό, καθώς ο πολύ κατάλληλος υπάλληλος βρίσκεται τώρα σε συνομιλίες με πολλές υποσχόμενες εταιρείες, όπως η Dell, η Amazon και η Microsoft, σύμφωνα με τους γονείς του.


«Ο Ryan είναι τόσο πολύ ικανός », είπε ο πατέρας του, Rob Lowry, «Σήμερα». "Ο στόχος εδώ για τον Ryan είναι η ανεξαρτησία."


«Είμαστε προσεκτικά αισιόδοξοι», πρόσθεσε. «Η ελπίδα μου ήταν ότι θα έκανε μερικές συνδέσεις. Σκέφτηκα ότι το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένα άτομο. "


«Ξαπλώνω στο κρεβάτι το βράδυ και κλαίω διαβάζοντας τα μηνύματα», είπε η μητέρα του, Tracy Lowry. "Αυτό το ακατέργαστο, ευάλωτο γράμμα έχει ανοίξει τόσες πολλές ευκαιρίες."




Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ