Ο DONALD TRUMP ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ

 

O Donald Trump απαλλάχθηκε των κατηγοριών για υποκίνηση βίας στο Καπιτώλιο 



Eνθουσιασμένος από την έκβαση της δίκης, o Donald Trump, αναμένεται να ξαναεμφανιστεί μετά από  την  αυτοεπιχειρηματική του αδρανοποίηση στο κλαμπ του στο Palm Beach της Φλόριντα και προετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις του που θα επαναβεβαιώσουν τη δύναμή του.

«Αυτή ήταν μια ακόμη φάση του μεγαλύτερου κυνηγιού μάγισσας στην ιστορία της χώρας μας. Κανένας πρόεδρος δεν έχει περάσει ποτέ κάτι τέτοιο, και συνεχίζεται επειδή οι αντίπαλοί μας δεν μπορούν να ξεχάσουν τους σχεδόν 75 εκατομμύρια ανθρώπους, τον υψηλότερο αριθμό ποτέ σε μια εκλογή Προέδρου, που μας ψήφισε πριν από λίγους μήνες, "είπε ο Τραμπ σε δήλωση του.

Οι οπαδοί του περιμένουν να ξαναρχίσει φιλικές συνεντεύξεις στα μέσα ενημέρωσης μετά από αρκετές εβδομάδες σιωπής. 
Ηδη συναντήθηκε με πολιτικούς βοηθούς για να συζητήσει τις προσπάθειες να βοηθήσει τους Ρεπουμπλικάνους να προσπαθήσουν να πάρουν τον έλεγχο της Βουλής και της Γερουσίας στις εκλογές του μεσοπρόθεσμου 2022, ενώ παραμένει αποφασισμένος στην εκδίκηση  των Ρεπουμπλικάνων που υποστήριξαν το κατηγορητήριο του ή αντιστάθηκαν στις προσπάθειές του να ανατρέψει τα αποτελέσματα των εκλογών του Νοεμβρίου που κέρδισε ο Δημοκρατικός Τζο Μπάιντεν.

«Φαντάζομαι ότι πιθανότατα θα ακούτε πολύ περισσότερα από αυτόν τις επόμενες μέρες», δήλωσε ο ανώτερος σύμβουλος Τζέισον Μίλερ.

Σε μια δήλωση μετά την ψηφοφορία, ο Τραμπ προσέφερε λίγες ενδείξεις, αλλά ήταν επιθετικός καθώς είπε στους υποστηρικτές ότι το κίνημά τους «μόλις ξεκίνησε».

«Τους επόμενους μήνες έχω πολλά να μοιραστώ μαζί σας και ανυπομονώ να συνεχίσω το απίστευτο ταξίδι μας μαζί για να επιτύχουμε το αμερικανικό μεγαλείο για όλους τους ανθρώπους μας», είπε.






Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ