Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ



Σε συνέντευξη που έδωσε στο βρετανό  δημοσιογράφο  της εκπομπής James Corden's The Late Late Show μέσα σε ένα τουριστικό λεωφορείο ο  Prince Harry αποκάλυψε τους λόγους που τον ανάγκασαν να εγκαταλείψει το παλάτι. 


Ο πρίγκιπας Χάρι  έδωσε μια ειλικρινή συνέντευξη στο βρετανικό ομιλητή με το ζευγάρι να περιοδεύει στο Λος Άντζελες μέσα σε ένα τουριστικό λεωφορείο και κατηγόρησε τον «τοξικό» βρετανικό τύπο για την αποχώρησή του από τη βασιλική ζωή, λέγοντας ότι η αρνητική κάλυψη αυτού και της οικογένειάς του «καταστρέφει» την ψυχική του υγεία.

Ο Δούκας του Σάσεξ είπε ότι έπρεπε να απομακρυνθεί από το Ηνωμένο Βασίλειο για χάρη της ψυχικής του υγείας. Είπε ότι ήταν "ένα πραγματικά δύσκολο περιβάλλον, όπως νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι είδαν".

"Έτσι έκανα ό, τι θα έκανε ένας σύζυγος και  πατέρας -  έπρεπε να βγάλω την οικογένειά μου από εδώ" πρόσθεσε 




Τον Φεβρουάριο ο Χάρι κέρδισε μια συγγνώμη και σημαντική αποζημίωση, τις οποίες έδωσε σε φιλανθρωπία, από την εφημερίδα Mail on Sunday για μια ιστορία που ισχυρίστηκε ψευδώς ότι είχε γυρίσει την πλάτη του στο στρατό μετά το τέλος του βασιλικού του ρόλου.

  • Χαρι και Μεγκαν στην Οπρα

Πρόσφατα, ανακοινώθηκε ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν θα καθίσουν με την Oprah Winfrey για μια συνέντευξη που θα μεταδοθεί στο αμερικανικό δίκτυο CBS στις 7 Μαρτίου.

Η Winfrey θα μιλήσει με τη Meghan, τη Δούκισσα του Σάσεξ, σε μια ευρεία συνέντευξη που θα καλύπτει τα πάντα, από το να μπαίνει στη ζωή ως βασιλική, το γάμο, τη μητρότητα, τη φιλανθρωπική δουλειά, μέχρι το πώς χειρίζεται τη ζωή υπό έντονη δημόσια πίεση », δήλωσε το CBS. 

"Αργότερα, και οι δύο ενώνονται  μιλούν για τη μετακόμισή τους στις Ηνωμένες Πολιτείες και τις μελλοντικές ελπίδες και όνειρά τους για την οικογένειά τους."






Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ