ΟΙ SIMPSONS ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟ

 

Το "The Simpsons" προβλέπουν για άλλη μια φορά  την  ιστορία δεκαετίες πριν αυτή συμβεί. Το Cartoon Nostradamus το έχει κάνει ξανά.


Οι οπαδοί της 31χρονης τηλεοπτικής σειράς κινουμένων σχεδίων γρήγορα πιστώθηκαν την πρόβλεψη σε δύο επεισόδια της εκπομπής, την πρόβλεψη για  τον θυμωμένο όχλο των υποστηρικτών του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στην εισβολή  και απόπειρα εξέγερσης στο Καπιτώλιο την Τετάρτη.


«Οι Simpsons το είχαν προβλέψει πριν από πολλά χρόνια», έγραψε στο Twitter ο Francis Creaven, μαζί με ένα κλιπ από το επεισόδιο του 1996 με τίτλο «Η μέρα η βία πέθανε». 




Σε αυτό, μια πρόσφατα επικυρωμένη, ανθρωπόμορφη φιγούρα  του Συντάγματος  καθιστά «νόμιμο για τους αστυνομικούς να νικήσουν… αυτές τις φιλελεύθερες φρικαλεότητες» που πραγματοποιείται στα σκαλιά του Καπιτώλιου. «Οι πόρτες ανοίγουν, αγόρια», η τροπολογία φέρνουν ορδές πυροβολισμών, τροπολογίες που ρίχνουν βόμβες και τρέχουν τα σκαλιά.


Νωρίτερα στο επεισόδιο, η τροπολογία τραγουδά μια συντηρητική έκδοση παρωδίας του τραγουδιού "Schoolhouse Rock" "I'm Just a Bill", προτείνοντας να γίνει νόμιμο για τους αστυνομικούς να νικήσουν τους επαναστάτες. Εάν η τροπολογία δεν επικυρωθεί, απειλεί να «συντρίψει κάθε αντίθεσή μου και θα κάνω τον Τεντ Κένεντι να πληρώσει - αν αντεπιτεθεί, θα πω ότι είναι γκέι».


Πιο πρόσφατα, το περσινό ετήσιο επεισόδιο των αποκριών"Treehouse of Horror"  υπάρχει επίσης μια πρόβλεψη της διαδρομής της καταστροφής που άφησαν οι "κακοποιοί" του Trump, όπως τους αποκαλεί ... 



Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ