Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΩΝ RANGERS TONY DE ANGELO ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ TWITTER ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ TRUMP

 

Ο αστέρας της Rangers, Tony DeAngelo, διαγράφει τον λογαριασμό Twitter μετά την διαγραφή του Trump


Ο αμυντικός της Star Rangers, Tony DeAngelo, διέγραψε τον λογαριασμό του στο Twitter, αποκαλώντας την πλατφόρμα «ντροπή» αφού ο πρόεδρος απαγορεύτηκε οριστικά από την πλατφόρμα κοινωνικών μέσων δύο ημέρες μετά τις ταραχές στο Καπιτώλιο.



Όπως πολλοί άλλοι ειλικρινείς υποστηρικτές του Trump , ο DeAngelo είπε ότι θα χρησιμοποιούσε αποκλειστικά το Parler, μια εναλλακτική πλατφόρμα δημοφιλής μεταξύ των συντηρητικών.


Το Parler τέθηκε πρόσφατα σε αναστολή από το κατάστημα εφαρμογών της Google λόγω της "συνεχούς δημοσίευσης στην εφαρμογή Parler που προσπαθεί να υποκινήσει τη συνεχιζόμενη βία στις ΗΠΑ"


Όσο για τον DeAngelo, ο 25χρονος δεν είναι ξένος που προκαλεί αναταραχή στο Twitter.


Ο λογαριασμός του απενεργοποιήθηκε προσωρινά μετά την Ημέρα των Εκλογών, όταν ο DeAngelo αντιμετώπισε αντίδραση για το tweet, «Τι συνέβη με το« COVID-19 »τις τελευταίες 48 ώρες», επαναλαμβάνοντας τον ψεύτικο ισχυρισμό του Trump ότι τα μέσα ενημέρωσης θα κάλυπταν την πανδημία μόνο μέχρι την Ημέρα των Εκλογών σε μια προσπάθεια να βλάψουν τις πιθανότητες επανεκλογής του.


Ο ντόπιος του Νότιου Τζέρσεϋ έχει επίσης αποτελέσει αντικείμενο διαμάχης πέρα ​​από τα κοινωνικά μέσα.


Η προηγούμενη πρόχειρη επιλογή του πρώτου γύρου του 2014 τέθηκε σε αναστολή δύο φορές από το Ontario Hockey League - ένα πρωτάθλημα π για προοπτικές χόκεϊ - για παραβίαση της πολιτικής του πρωταθλήματος «να κρατήσει την ομοφοβική, ρατσιστική και σεξιστική γλώσσα εκτός παιχνιδιού»


Ενώ ήταν με τους Coyotes το 2017, ο DeAngelo τέθηκε σε αναστολή λόγω σωματικής κακοποίησης ενός αξιωματούχου μετά την ώθηση ενός διαιτητή.


Ανταλλάχθηκε με τους Ρέιντζερς αργότερα εκείνο το έτος και το 2019 αποβλήθηκε από την ομάδα δύο παιχνίδια για αυτό που ο προπονητής Ντέιβιντ Κουιν χαρακτήρισε «ζήτημα ωριμότητας».


Την περασμένη σεζόν, ο DeAngelo σημείωσε 53 πόντους σε 68 παιχνίδια, αν και αγωνίστηκε συχνά αμυντικά.


Στο offseason υπέγραψε δύο χρόνια επέκταση συμβολαίου 9,6 εκατομμυρίων δολαρίων και θα στηριχτεί σε μεγάλο βαθμό καθώς οι Rangers ξεκινούν την σεζόν τους την Πέμπτη.




Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ