COVID19 - ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ Η ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ

 

Με την έναρξη του εμβολιασμού, άρχισαν να έρχονται νέα για το θάνατο! Υπάρχουν πολλοί νεκροί Μετά την έναρξη των αιτήσεων εμβολιασμού για το Covid-19 σε πολλές χώρες, άρχισαν να έρχονται νέα για το θάνατο.


Μετά τους αναρίθμητους θανάτους στη Γερμανία και 24 θανάτους στη Νορβηγία, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας (FAMHP) δήλωσε στο Βέλγιο ότι η αμερικανική φαρμακευτική εταιρεία Pfizer και η γερμανική εταιρεία BioNTech έλαβαν το εμβόλιο κατά του ιού της κορώνας. Αναφέρθηκε ότι ένας 82χρονος πέθανε 5 ημέρες αργότερα.

Αναφέρθηκε ότι ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό.

Η δήλωση ανέφερε, "Στις 14 Ιανουαρίου 2021, η FAMHP Federal Agency for Medicines and Health Products,   ανέφερε ότι ένα 82χρονο άτομο με προβλήματα υγείας πέθανε 5 ημέρες μετά τον εμβολιασμό. Η κατάσταση θα διερευνηθεί περαιτέρω για να καθοριστεί εάν υπάρχει σχέση μεταξύ του εμβολιασμού και του θανάτου του ατόμου", ανέφερε η δήλωση.


24 ΘΑΝΑΤΟΙ ΣΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ 

 Στη δήλωση της Νορβηγικής Φαρμακευτικής Υπηρεσίας, δηλώθηκε ότι 24 άτομα που είχαν το εμβόλιο που αναπτύχθηκε από την Pfizer / BioNTech πέθαναν και η έρευνα συνεχίζεται. 

   

Πολλές ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Κάτω Χωρών και της Βουλγαρίας, έχουν αναφέρει ανεπιθύμητες ενέργειες όπως οίδημα και ερυθρότητα γύρω από τα μάτια σε άτομα μετά τη λήψη του εμβολίου Pfizer / BioNTech. 

   

 Τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης άρχισαν να εφαρμόζουν το εν λόγω εμβόλιο με εκστρατείες μαζικού εμβολιασμού που ξεκίνησαν στα τέλη Δεκεμβρίου. 


Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ

Η εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung έγραψε ότι υπήρξαν άνθρωποι που πέθαναν στη Γερμανία μετά τον εμβολιασμό.  Μια παρόμοια δήλωση έγινε από το Ινστιτούτο Paul Ehrlich.

   

Σε δήλωση αναφέρεται ότι δεν προσδιορίστηκε ο αριθμός των  ατυχημάτων και ότι διερευνήθηκαν οι λόγοι για τους θανάτους που συμπίπτουν με το εμβόλιο αλλά δεν ήταν ακόμη γνωστό εάν οι θάνατοι προκλήθηκαν από γήρας ή από τον εμβολιασμό.  Υποστηρίχθηκε ότι οι εν λόγω θάνατοι δεν ενέχουν κίνδυνο ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων που εμβολιάστηκαν.

   


Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ