Ο DONALD TRUMP ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ


Φτωχότερος αποχωρεί από την αμερικανική προεδρίας ο  Donald Trump πέφτοντας κατά 64 θέσεις στη λίστα Forbes 400


Ο Αμερικανός Πρόεδρος Donald Trump  τον τελευταίο χρόνο της προεδρίας του στο Λευκό Οίκο.  

Ο Donald Trump  σύμφωνα με τη λίστα Forbs από θέση που βρισκόταν πριν από ένα χρόνο, έχασε περίπου 600 εκατομμύρια δολάρια από τον Σεπτέμβριο του 2019, μειώνοντας τη θέση του σε ποσοστό  20%

 

Ήταν μια δύσκολη χρονιά για τον Πρόεδρο Τραμπ. Εκτός από την αποτυχία και την πανδημία, η καθαρή του αξία υποχώρησε περίπου 600 εκατομμύρια δολάρια από τον περασμένο Σεπτέμβριο, έπεσε στα 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια. Αυτό τον βάζει στο Νο 339 στο The Forbes 400, μειώνοντας 64 θέσεις σε διάστημα ενός χρόνου.


Οι τιμές για κτίρια γραφείων έχουν πέσει κατακόρυφα. Το ίδιο και με τα ξενοδοχεία, ιδιαίτερα σε μεγάλες πόλεις. Ο Τραμπ έχει σημαντικό χρέος έναντι των περιουσιών του στο DC και στο Σικάγο, και οι δύο φαίνεται να είναι πνιγμένες αυτές τις μέρες. Το Ντόραλ, το θέρετρο γκολφ του στο Μαϊάμι, αξίζει 28 εκατομμύρια δολάρια, αφού υπολογίζει τις υποθήκες του, μειωμένος κατά 80 τοις εκατό σε ένα χρόνο.


Υπάρχουν μερικά φωτεινά σημεία στο χαρτοφυλάκιό του, συμπεριλαμβανομένων των γκαράζ. Ο Trump έχει περίπου 350 θέσεις στάθμευσης στο Μανχάταν, μια ωραία επένδυση σε μια εποχή που οι άνθρωποι φοβούνται να οδηγήσουν το μετρό. Επίσης, εξακολουθεί να κατέχει το Mar-a-Lago Club στη Φλόριντα και τρία κοντινά σπίτια - προνομιακά ακίνητα σε κανονικές στιγμές, αλλά ειδικά τώρα που οι New Yorkers εγκαταλείπουν την πόλη και ανεβάζουν τις τιμές στο Palm Beach.



Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ