ISMAIL HAKKI PEKIN - "Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"


Ο lsmail Hakkı Pekin, πρώην επικεφαλής του Τμήματος Πληροφοριών του Γενικού Επιτελείου, έκανε εντυπωσιακές δηλώσεις σχετικά με αφορμή τη  συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου για μερική οριοθέτηση ΑΟΖ.




Ο πρώην Πρόεδρος  του Τμήματος Πληροφοριών του Γενικού Επιτελείου Ισμαήλ Χακίκι Πεκίν δήλωσε ότι : Η Τουρκία θα έρθει σε σύγκρουση με την Ελλάδα ως συνέχεια της λεγόμενης συμφωνίας ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου υπό τον κυβερνήτη του πραξικοπήματος Σίσι .

Ο mailsmail Hakkı Pekin, πρώην επικεφαλής του Τμήματος Πληροφοριών του Γενικού Επιτελείου, έλαβε αξιοσημείωτα σχόλια σχετικά με τη συμφωνία των δύο κακών κρατών.

Ο Ismail Hakki Pekin, Global News στη δήλωσή του, τόνισε ακόμα ότι δεν θα είναι πλέον αναπόφευκτη σύγκρουση μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας.

 Οι Ελληνικές  παραβάσεις ακολουθούν η μια την άλλη. Οι απαιτήσεις της Ελλάδας δεν έχουν τελειώσει. Σκέφτεται την Ανατολική Μεσόγειο, θέλει να πάρει το ίδιο το Αιγαίο.  Αύριο, την επόμενη μέρα από τον Λίβανο, τη Συρία είναι τα πράγματα που πρέπει να κάνουμε με την Αίγυπτο. Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Πρέπει να δείξω τις υπολειπόμενες δυνάμεις της Τουρκίας. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε τις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα. Η Τουρκία πρέπει να κάνει σεισμική εξερεύνηση στο νησί Meis - Καστελόριζο. Αυτό θα είναι από το Kars έως την Κόνια "όχι από διαφορετικό μέρος. Είναι μέρος της πατρίδας. Η μπλε πατρίδα δεν είναι ένα κενό γεγονός. Εάν χρειάζεστε να έχετε την μπλε πατρίδα της Τουρκίας θα πρέπει να είναι καλά σχεδιασμένη. Αν λάβουμε υπόψη την κατάσταση, δυστυχώς,  οδηγεί σε σύγκρουση " , είπε.



Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ