ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ "ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ"


Το πράσινο φώς για την αναστολή της λειτουργίας και της Κυριακάτικης έκδοσης μετά την καθημερινή της εφημερίδας " Εθνος της Κυριακής"  έδωσε σύμφωνα με το Lykavitos.gr  ο Ιβάν Σαββίδης στους επικεφαλείς της Dimera 



Το φύλλο της Κυριακής 9 Αυγούστου θα είναι πιθανότατα και  το τελευταίο της εφημερίδας, ενώ θα συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία του το ηλεκτρονικό ethnos.gr.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργαζόμενοι θα ενημερωθούν και επίσημα την ερχόμενη Δευτέρα  ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα ενταχθούν σε πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου.

Ο λόγος της αναστολής λειτουργίας της καθημερινής εφημερίδας ήταν οι χαμηλές κυκλοφορίες του εντύπου,  ενώ σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται σύντομα να ανακοινωθεί ένα νέο ψηφιακό αυτή τη φορά Μέσο....

Η ιστορική εφημερίδα από τον Ιούλιο του 2017 είχε περάσει στην ιδιοκτησία του ομίλου Dimera, συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη.  


Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις και σε άλλα media τους επόμενους μήνες  αφού υπάρχει μια σειρά Μέσων Ενημέρωσης που είτε θα συρρικνώσουν τις δραστηριότητες τους είτε θα προχωρήσουν σε αναστολές εκδόσεων.

Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ