ΕΝΕΔΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ


Ενέδρα θανάτου έστησαν άγνωστοι δράστες στον δημοριογράφο Στέφανο Χίο έξω από το σπίτι του 


Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από το makeleio, δύο άνδρες που φορούσαν κουκούλες παραμόνευαν έξω από το σπίτι του δημοσιογράφου στα Βριλήσσια και μόλις ο Στέφανος Χίος εμφανίστηκε, ο ένας εκ των δύο τον πλησίασε ενώ το θύμα ήταν ακόμα μέσα στο αυτοκίνητό του και τον πυροβόλησε δύο φορές σχεδόν εξ επαφής από το παράθυρο του οδηγού.

Ο δημοσιογράφος που σώθηκε ως εκ θαύματος φέρει δύο διαμπερή τραύματα από σφαίρες πυροβόλου όπλου. Η μία τον πέτυχε στο λαιμό περνώντας ξυστά από την καρωτίδα, η δεύτερη πέρασε μέσα από το στήθος λίγα εκατοστά μακριά από την καρδιά και αυτό που έσωσε τον δημοσιογράφο είναι το γεγονός ότι το όπλο του δράστη μπλόκαρε πριν αδειάσει και τις υπόλοιπες σφαίρες πάνω του.



O δημοσιογράφος νοσηλεύεται στο ΚΑΤ και η κατάσταση της υγείας του σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες χαρακτηρίζεται ελεγχόμενη.


Πρόσφατα ο κ. Χίος είχε καταγγείλει ότι δέχεται απειλές από αγνώστους και είχε αιτηθεί αστυνομικής προστασίας. Το αίτημα του όμως, είχε απορριφθεί...

Την έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών, ανέλαβαν αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, οι οποίοι έξω από το σπίτι βρήκαν δύο κάλυκες από πυροβόλο όπλο.

Πληροφορίες απο την αστυνομία αναφέρουν ότι ο ένας εκ των δυο δραστών πυροβόλησε εξ επαφής τον δημοσιογράφο, τουλάχιστον τέσσερις φορές. Κάλυκες από το σημείο της απόπειρας δολοφονίας έχουν συλλεχθεί και σταλεί στα εγκληματολογικά για βαλλιστικη εξέταση. Ερευνάται επίσης υλικό από κάμερες ασφαλείας γειτονικών κτιρίων στην οδό όπου κατοικεί ο Στέφανος Χίος, μαζί με τη σύζυγο του.



Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ