LANDVEST MARTHA - ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟBAMA

Ενα νέο σπίτι αξίας 11,75 εκατομμυρίων απόκτησε πρόσφατα το ζεύγος Ομπάμα στο Edgartown της Μασαχουσέτης και το LandVest Martha προφανώς ανέβασε το προεδρικό του κύρος




.
Ο πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και η Μισέλ Ομπάμα αγόρασαν ένα σπίτι με επτά υπνοδωμάτια και εννέα λουτρά στο Edgartown της Μασαχουσέτης, σύμφωνα με αναφορές. 

Η τιμή για το κτήμα των 29 στρεμμάτων ήταν 11,75 εκατομμύρια δολάρια, όπως δείχνουν τα δημόσια αρχεία.




Το ακίνητο αγοράστηκε από ένα trust που εκπροσωπήθηκε από τον πληρεξούσιο Ronald Rappaport, συνεργάτη στο Reynolds, Rappaport, Kaplan και Hackney, σύμφωνα με τα αρχεία που διατέθηκαν την Τετάρτη. 
Το trust, αναφέρεται σαφώς στον Obama, αλλά το Mansion Global δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει τη σύνδεση. Ο κ. Rappaport δεν έστειλε αιτήματα για σχολιασμό.

Ο Gerret Conover και ο Thomas LeClair, συνεργάτες στο Vineyard της LandVest Martha, ήταν οι μεσίτες και οι πωλητές της περιουσίας. Ο κ. Conover επιβεβαίωσε την πώληση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ότι το ακίνητο ανήκε προηγουμένως στον Wyc Grousbeck, ιδιοκτήτη της Boston Celtics.




Η τιμή πώλησης ήταν 3 εκατομμύρια δολάρια λιγότερο από την ζητούμενη τιμή για το σπίτι των περίπου 7000 τετραγωνικών ποδιών στην Edgartown Great Pond, σύμφωνα με τα αρχεία. Προστέθηκε πρόσφατα για 14,85 εκατομμύρια δολάρια, αλλά έχει σημειώσει πολλές μειώσεις τιμών από τότε που καταγράφηκε για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2015 για $ 22,5 εκατομμύρια.

Ο κ. Conover και ο κ. LeClair ανέλαβαν από έναν άλλο οργανισμό αργότερα τον Μάιο του 2017, ανακαινίζοντας το ακίνητο για 19,25 εκατομμύρια δολάρια. Μειώθηκε σε 16,25 εκατομμύρια δολάρια το Μάιο του 2018 και στη συνέχεια και πάλι τον Ιούλιο του 2019 σε 14,85 εκατομμύρια δολάρια. Και οι δύο πράκτορες αρνήθηκαν να σχολιάσουν περαιτέρω σχετικά με οποιεσδήποτε άλλες λεπτομέρειες της πώλησης.
Περισσότερα: Hldge Fund Ο δισεκατομμυριούχος αγοράζει το πιο ακριβό σπίτι στην ιστορία του Palm Beach για 111 εκατομμύρια δολάρια

Ο κ. Grousbeck αγόρασε το ακίνητο το 1998 για 3,15 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τα αρχεία περιουσίας. Δεν έστειλε αιτήματα για σχολιασμό.
Οι φήμες για τον Obama που αγοράζουν το σπίτι του Edgartown έχουν στροβιλιστεί από το καλοκαίρι, όταν η οικογένεια νοίκιασε την κατοικία, η Wall Street Journal ανέφερε εκείνη την εποχή. Εκπρόσωποι για την οικογένεια αρνήθηκαν να σχολιάσουν.

Οι Ομπάμα έρχονται εδώ και χρόνια στον Αμπελώνα και δεν είναι οι μόνοι πολιτικοί που αγαπούν την παράκτια περιοχή της Νέας Αγγλίας. Η οικογένεια Clinton έχει περάσει εκεί χρόνο και ο πρώην υπουργός Εξωτερικών και ο  Γερουσιαστής  της Μασαχουσέτης John Kerry αγόρασαν εκεί σπίτι το 2017. 
Το Red Gate Farm, το πρώην κτήμα της Jacqueline Kennedy Onassis, βρίσκεται στην αγορά εκεί για $ 65 εκατομμύρια, σύμφωνα με την LandVest .

Το σπίτι σχεδιάστηκε από τους αρχιτέκτονες Brandenburger Taylor Lombardo από το Σαν Φρανσίσκο, με πολλαπλές παροχές για διασκέδαση, τόσο σε εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους. Το σαλόνι έχει θολωτές οροφές, εκτεθειμένα δοκάρια χάλυβα και πέτρινο τζάκι, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Υπάρχουν δύο πτέρυγες φιλοξενουμένων και η κύρια σουίτα διαθέτει τζάκι, ιδιωτικό χώρο ηλιοθεραπείας και θέα στο νερό. Υπάρχει μια κουζίνα του σεφ με την άφθονη ενσωματωμένη αποθήκη και μια τυπική κυκλική τραπεζαρία με θέα στον κήπο και τη λίμνη.

Έξω από το σπίτι υπάρχει ένα υπαίθριο τζάκι και μια βεράντα με τζάκι, σύμφωνα με την λίστα. Υπάρχει επίσης μια πισίνα και ένα τζακούζι από το μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου που έχει απέραντη θέα στο νερό. Το ακίνητο προσφέρει άμεση πρόσβαση στη λίμνη και περιλαμβάνει ένα σπίτι με σκάφος και ιδιωτική παραλία με δικαιώματα, σύμφωνα με τη λίστα.


Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ