ΑΓΟΡΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΧΑΡΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΓΚΑΝ

Αγόρι το πρώτο μωρό του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ, που ήρθε στη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας 6 Μαίου





Το βασιλικό μωρό, που είναι έβδομο στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο μετά τον παπού του Κάρολο, τον θείο του Ουίλιαμ, τα εξαδέλφια του Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις και τον πατέρα του Χάρι και είναι αγόρι.



Η 37χρονη δούκισσα μπήκε στις ωδίνες νωρίς σήμερα το πρωί και λίγο μετά τις 4 το απόγευμα ώρα Ελλάδας όπως έγινε γνωστό από τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Το ζευγάρι ανήγγειλε τη γέννηση του παιδιού του με ανάρτηση στο λογαριασμό του, στο instagram, όπου αναφέρουν 

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι οι Βασιλικές Υψηλίες τους Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex υποδέχτηκαν το πρωτότοκο παιδί τους νωρίς το πρωί στις 6 Μαΐου 2019. Ο γιος των Βασιλισμένων Υψηλών τους ζυγίζει 7 λίβρες. 3oz.


Η δούκισσα και το μωρό είναι υγιείς και καλά και το ζευγάρι ευχαριστεί τα μέλη του κοινού για τον κοινό ενθουσιασμό και την υποστήριξή τους κατά τη διάρκεια αυτής της πολύ ιδιαίτερης περιόδου στη ζωή τους."

Στο πλευρό της 37χρονης δούκισσας στη διαδικασία των ωδινών ήταν ο πρίγκιπας Χάρι και η μητέρα της 
Το πρώτο παιδί του ζευγαριού ήρθε στον κόσμο με  καθυστέρηση μιας εβδομάδας με βάρος 3 κιλά και 300 γραμμάρια 


Το πρώτο παιδί του Χάρι και της Μέγκαν, που είναι το όγδοο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισσάβετ,  δεν αναμένεται να λάβει τον τίτλο του πρίγκιπα , καθώς το 1917 ο βασιλιάς Γεώργιος περιόρισε αυτούς τους τίτλους μόνο για τα τέκνα του διαδόχου του θρόνου. Όμως, αν το θελήσει η βασίλισσα Ελισάβετ, μπορεί να χρίσει πρίγκιπα ή πριγκίπισσα το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Γηραιάς Αλβιόνας.


Το νέο βασιλικό μωρό αναμένεται να να πάρει έναν από τους τίτλους του πρίγκιπα Χάρι, με πιθανότερο αυτόν του «κόμη του Ντάμπαρτον».




Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ