"ΟΙ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ"

"Μαζευτήκαμε εδώ για να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο μέσω της Ρωσίας", είπε η Polyn, η αυτοανακηρυχθείσα  ηγέτης των ρωσικών μαγισσών




"Ελάτε με το μεγαλείο, κατευθύνετε σωστά τη δύναμη της Ρωσίας,  και σωστά τον δρόμο του Βλαντιμίρ Πούτιν σε όλη τη δική μου λέξη", έγραψε στην τελετή. 





Δεκάδες μάγισσες και οπαδοί συγκεντρώθηκαν στη ρωσική πρωτεύουσα Μόσχα την Τρίτη, ψάλλοντας ξόρκια και ψευδαισθήματα για να προστατεύσουν τον πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν. Η συνθήκη καλεί όλους όσους επιθυμούσαν να μισούν τη Ρωσία να «επιστρέψουν στην άβυσσο» και για τη Ρωσία να «απομακρυνθεί από τη θλίψη και τη φτώχεια ... και να ανοίξει τις πύλες της ευτυχίας». Η ιδέα είναι να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής στη Ρωσία και με τη σειρά της να γίνει καλύτερος ο κόσμος.





Η αποκρυφιστική οργάνωση «Η αυτοκρατορία των ισχυρότερων μαγισσών» διεξήγαγε την τελετή «υπερωριών Magic Circle» για τη στήριξη της Ρωσίας και του Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν προσωπικά. Στην αυτοκρατορία των μαγισών, αποφασίστηκε ότι ο Ρώσος πρόεδρος, ακόμα και αν είχε λάβει το 77% των ψήφων στις τελευταίες εκλογές, χρειάζεται ακόμα μεγάλη μαγεία.





Ο παραδοσιακός πολιτισμός της Ρωσίας έχει διάφορες αναφορές για τους ανθρώπους στους οποίους αποδίδονται  ορισμένες μαγικές δυνάμεις και αντλούν τη δύναμή τους από μυστικές πηγές.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας της Ρωσίας, περίπου 800.000 άνθρωποι κέρδισαν τα προς το ζην από την εκτέλεση ως λαϊκοί θεραπευτές, ψυχικά μέσα και άλλες παρόμοιες υπηρεσίες το 2017.





Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ