ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ 19ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΣΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Χαροπαλεύει μια 19χρονη που χτυπήθηκε στη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της πορείας στη μνήμη του Παύλου Φύσσα στο κέντρο του Αγρινίου




Σύμφωνα με πληροφορίες, άτομα που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και βρίσκονταν στο τέλος της πορείας, πέταξαν βόμβες μολότοφ εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι απάντησαν με χρήση χημικών.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκε, κάτω από άγνωστες ακόμα συνθήκες,  η 19χρονη γυναίκα, η οποία διακομίστηκε στο νοσοκομείο.   Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρει πολλαπλά κατάγματα στο πρόσωπο και οι γιατροί δίνουν μάχη για να κρατηθεί στη ζωή



Αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν πως η νεαρή χτυπήθηκε από φωτοβολίδα ευθείας βολής στο πρόσωπο, ενώ  κάθονταν σε παγκάκι στην κεντρική πλατεία Δημάδη, όταν δέχθηκε το αντικείμενο και έπεσε αιμόφυρτη με τους περαστικούς να προσπαθήσουν να τη βοηθήσουν.



Οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει σε προσαγωγές.

Η πορεία στο Αγρίνιο, ξεκίνησε στις 20.30 με αφετηρία την πλατεία Δημάδη με τη συμμετοχή περίπου 200 ατόμων. Κάποιοι εξ αυτών φορούσαν κουκούλες. Διέσχισε τις οδούς Παπαστράτου, Σουλίου, Δαγκλή, έφτασε μέχρι τη Μαβίλη όπου σημειώθηκαν τα πρώτα σοβαρά επεισόδια και ακολούθως οδηγήθηκε στην πλατεία που έγινε πεδίο μάχης. Εκεί τραυματίστηκε και η 19χρονη.

Επεισόδια σημειώθηκαν επίσης σε ανάλογες πορείες σε Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Πάτρα




Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ