ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο Δ. ΒΟΥΝΑΤΣΟΣ

Σχέδιο εποικισμού της Λέσβου από πρόσφυγες και μετανάστες με πρωτοβουλία διεθνών κέντρων και την ανοχή -αν όχι τη συνεργασία -της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτει ο Δημήτρης Βουνάτσος με συνέντευξη του στο Τimelink. 




Και μόνο το γεγονός ότι σε κάθε επτά γεννήσεις αλλοδαπών, αντιστοιχεί μόλις μία ημεδαπών οδηγεί τον πολύπειρο πολιτικό στο συμπέρασμα ότι οι αλλοδαποί ήρθαν για να μείνουν .

Ήδη στη Μόρια έχει δημιουργηθεί μία παράλληλη (προς τη Μυτιλήνη ) πόλη 10.000 κατοίκων , ενώ έχουν εγκριθεί σημαντικά κονδύλια για την ανακαίνιση παλαιού τζαμιού για τις λατρευτικές ανάγκες των αλλοδαπών.


Ο Δημήτρης Βουνάτσος έχει θητεία 33 ετών στα κοινά ,άλλοτε με την ιδιότητα του βουλευτή Λέσβου (16 χρόνια) και άλλοτε του εκλεγμένου νομάρχη ή δημάρχου, και σε πολλά θέματα εκφράζει τη μεγάλη πλειοψηφία των συμπατριωτών του, ( ακόμη και τη συνείδηση του νησιού, λένε οι φίλοι του) που παρά τις παγκοσμίως αναγνωρισμένες ανθρώπινες ευαισθησίες τους έναντι των προσφύγων ,αντιδρούν έντονα στην ιδέα διασποράς των μεταναστών στα χωριά. Ο ίδιος κάνει λόγο για «λαθρομετανάστες» και στην παρατήρηση μας ότι πρόκειται για ακραίο χαρακτηρισμό ,επικαλείται ελληνικά και ξένα λεξικά , αλλά και ετυμολογικούς όρους




Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ