ΤΟΥΡΚΙΑ - ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ERCAN VURALHAN

Δολοφονήθηκε ο Ercan Vuralhan πρώην υπουργός Αμυνας της Τουρκίας την ώρα που καθόταν σε καφετέρια, στην περιοχή Σιρκετσί της Κωνσταντινούπολης 


Ο δράστης μαχαίρωσε τον Vuralhan  στο λαιμό, δύο φορές ενώ στη συνέχεια συνελήφθη και εμφανίστηκε αμετανόητος για το άγριο έγκλημα

Το έγκλημα  έχει προκαλέσει σόκ στην Τουρκία, καθώς ο πρώην υπουργός υπουργός Άμυνας, Ercan Vuralhan , δολοφονήθηκε την ώρα που καθόταν σε καφετέρια στην περιοχή Σιρκετσί της Κωνσταντινούπολης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης, Γιουκσέλ Καραμπαμπά, ο οποίος συνελήφθη, μαχαίρωσε τον Βουραλχάν στο λαιμό, δύο φορές, προκαλώντας όπως είναι φυσικό πανικό σε όσους βρίσκονταν τριγύρω.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο πρώην υπουργός έπινε τσάι, όταν ο δράστης τον πλησίασε, κάθισε δίπλα του, λογομάχησαν και κάποια στιγμή τον μαχαίρωσε λέγοντας «Αυτό σου αξίζει»

Το ίδιο απάντησε ο Γιουκσέλ Καραμπαμπά και στους δημοσιογράφους, όταν τον ρώτησαν γιατί το έκανε: «Του άξιζε».


Ο Ercan Vuralhan γεννήθηκε το 1953 και σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες. Εκλέχθηκε για πρώτη φορά βουλευτής το 1987 με το κόμμα «Μητέρα Πατρίδα», του Μεσούτ Γιλμάζ, και από τις 21 Δεκεμβρίου 1987 έως και τις 30 Μαρτίου 1989 ήταν υπουργός Άμυνας της Τουρκίας.









Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ