ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΕΚΡΥΒΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Αυτόχειρας και παιδοκτόνος ο 40χρονος άνδρας που κάηκε το πρωί του Σαββάτου μαζί με τα παιδιά του στο διαμέρισμά του στη Νέα Σμύρνη







Ο 40χρονος υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, ήταν χωρισμένος και είχε πάρει τα δύο παιδιά του στο σπίτι του για το σαββατοκύριακο.

Λίγο μετά τις 6:00 το πρωί του Σαββάτου σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έβαλε φωτιά,  στο ισόγειο διαμέρισμά του, στην οδό Κοραή, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του μαζί με τα παιδιά του (δύο αγόρια), ηλικίας 8 και 10 ετών.

Προηγουμένως άφησε διάφορα σημειώματα στο ενα εκ των οποίων έγραψε, μεταξύ άλλων, «τι να την κάνω τη ζωή μου, δεν αντέχω άλλο».

Στο σημείωμα που  άφησε  καταφέρεται  επίσης εναντίον του περιβάλλοντος της πρώην συζύγου του και συγκεκριμένα του πατριού της, λέγοντας να ασχοληθεί με τα δικά του παιδιά και να αφήσει τα αγοράκια του ήσυχα, απειλώντας μάλιστα αναφέρει πως την υπόθεση θα αναλάβει η Νικολούλη... 
Ο 40χρονος  είχε γράψει με μαρκαδόρο στον τοίχο «σας βαρέθηκα όλους»!

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ύπαρξη και άλλων σημειωμάτων.

Η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε από γείτονες κι όταν έφτασε στο σημείο έσβησε αμέσως την πυρκαγιά, που ήταν μικρής έκτασης και τότε εντόπισε τα θύματα, τα οποία διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία. Ειδικότερα, τα δύο παιδιά διακομίστηκαν στο «Παίδων» και ο πατέρας τους στο «Γ.Γεννηματάς», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν απλώς τον θάνατό τους.
Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η αστυνομία.



(με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)



Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ