ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ

Εξιχνιάστηκε από τις αρχές η δολοφονία του γνωστού δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου


Ο ποινικολόγος εκτελέστηκε εν ψυχρώ στο γραφείο του από δύο δράστες που τον είχαν επισκεφτεί ως πελάτες, στις 12 Οκτωβρίου

Δράστες της δολοφονίας ήταν δύο αλβανοί εκτελεστές. Ο ένας με τα ονόματα IBRAHIM ή BRAHIMAJ ή BRAHIMAS ή KASTRIOT (όν.) LAVDIMIR ή MIKELA ή IBRAHIM

 του KORON ή COURDRETI και της DALADUSHE ή TALANDOUSI ή TARADUSHE ή HENRIME, γεννημένος το 1985 ή το 1989 ή το 1991 στην Αλβανία, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα





Στην κατάθεσή του στην αστυνομία ο 32χρονος που είχε αποδράσει απο τις φυλακές Κασσάνδρας , υποστήριξε ότι η εντολή που έλαβε αυτός και οι συνεργοί του ήταν να εκφοβίσουν τον δικηγόρο κι όχι να τον σκοτώσουν.


Ο δεύτερος δράστης ο MATA (όν.) ALEKSANDROS ή ENO ή ALEKSANDRO του ΠΕΤΡΑΚΗ ή PETRAKHS ή PETRAQ και της ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ή BASILIKH ή VASILIKI

που γεννήθηκε στις 14-1-1987 στην Αλβανία,  επονομαζόμενος και “κοντός” έχει διαφύγει στην Αλβανία και αναμένεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.  

\




Ο Ένο Μάτα (σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία), πήγε σχολείο στην Μεγαλόπολη, ενώ την δεκαετία του ’90 έπαιξε στην ποδοσφαιρική ομάδα της “Δόξας”.


Στη συνέχεια «έμπλεξε» σύμφωνα με το ρεπορτάζ με κλοπές, ληστείες και έφυγε από την Μεγαλόπολη, στην οποία συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να μένουν οι γονείς του. Ο καταζητούμενος Ένο Μάτα φέρεται να μην έχει καμία σχέση με την οικογένειά του.
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία  στη Μεγαλόπολη, αφού ως παιδί ο Ένο Μάτα δεν είχε δώσει δικαιώματα, αλλά αντίθετα ήταν πολύ ήσυχο και συνεσταλμένο παιδί. 
Σύμφωνα με τις απολογίες οι κατηγορούμενοι με εντολή φυλακισμένων ομοεθνών τους, ήθελαν να πιέσουν τον Ζαφειρόπουλο να ζητήσει από πελάτη του στέλεχος της Energa, να τους καταβάλει 100 χιλ ευρώ από την εκτέλεση προηγούμενου συμβολαίου θανάτου  για άλλον δικηγόρο τον Γιώργο Αντωνόπουλο, ο οποίος όμως επέζησε της επίθεσης κι έτσι δεν πήραν την αμοιβή τους. 


Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ