ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΨΑΛΤΗΣ

Εχασε τη μάχη με το θάνατο ο αγαπημένος ηθοποιός το μεσημέρι της Παρασκευής, στις 14:25, στο δημόσιο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό.



Ο δημοφιλής ηθοποιός  Στάθης Ψάλτης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών, μετά απο  επιπλοκές λόγω των μεταστάσεων του καρκίνου στους πνεύμονες . 

Το τελευταίο διάστημα, ο  ηθοποιός, νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του αντικαρκινικού νοσοκομείου «Άγιος Σάββας», στην Αθήνα. 

Στο πλευρό του ως το τέλος ήταν μέλη της οικογενείας του. 

Ο Στάθης Ψάλτης ήταν γεννημένος στο Βέλο Κορινθίας το 1951 όπου και έζησε τα παιδικά του χρόνια μέχρι την ηλικία των 11 ετών οπότε η οικογένειά του μετακόμισε στο Αιγάλεω.

Το 1967 πήγε με το φίλο του επίσης ηθοποιό Κώστα Αθανασόπουλο και σπούδασε στη δραματική σχολή του Κωνσταντίνου Μιχαηλίδη σε ηλικία μόλις 16 χρόνων ενώ μέχρι να γίνει γνωστός ηθοποιός έκανε πολλά επαγγέλματα, μεταξύ άλλων και αυτό του ναυτικού.

Σε ηλικία μόλις 17 ετών έκανε τον πρώτο του γάμο με την ηθοποιό Τάρια Μπούρα απο τον οποίο και απέκτησε μια κόρη.

Το 2006 παντρεύτηκε τη γυναίκα της ζωής του τη Χριστίνα

Πρωταγωνίστησε σε κινηματογραφικές ταινίες και θεατρικές παραστάσεις ως κωμικός ηθοποιός και έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής κατά τη δεκαετία του 1980, παίζοντας μαζί με την Καίτη Φίνου σε μια σειρά από εμπορικές, όπως χαρακτηρίζονταν, ταινίες, όπως οι Καμικάζι αγάπη μου, Τροχονόμος Βαρβάρα, Τα καμάκια, Βασικά καλησπέρα σας, Και ο πρώτος ματάκιας, Τρελλός είμαι ό,τι θέλω κάνω, Έλα να αγαπηθούμε ντάρλινγκ, Μάντεψε τι κάνω τα βράδια.



Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ