ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ !

Κάπως έτσι φαντασιώνεται ο Ρ.Τ. Ερντογάν την Ευρώπη του μέλλοντος, μετά και την προτροπή στις γυναίκες της Τουρκίας να γεννούν τουλάχιστον πέντε παιδιά η καθεμία προκειμένου να γίνουν οι μελλοντικοί Ευρωπαίοι.




Με τον τίτλο "Ο φόβος της Ημισελήνου"   η τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα Star. στο σημερινό της πρωτοσέλιδο (20.03.2017)  έχει μετατρέψει την Ευρώπη σε ένα… συνονθύλευμα, όπως θέλει η Τουρκία ή καλύτερα όπως φαντάζεται ότι θα γίνει. 
Η Ελλάδα... Αλβανία και στη θέση της Αλβανίας, η σημαία της Ελλάδας. η Γερμανία γίνεται... Τουρκία, η Γαλλία... Αλγερία, στη θέση της Ιταλίας και της Ισπανίας η σημαία της Ρουμανίας και στης Γαλλίας, η σημαία της Αλγερίας.

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας επιχειρεί να… αποτυπώσει την Ευρώπη σε κάποια χρόνια, με βάση τις… φαντασιώσεις των Τούρκων. 
Μέσα από τα πρωτοσέλιδα του τουρκικού Τύπου, η Άγκυρα επιχειρεί να συντηρήσει την κόντρα της με την Ευρώπη. Και σύμφωνα με τη Star, η οποία είναι φιλοκυβερνητική και το πρωτοσέλιδό της περνάει από έγκριση πριν τυπωθεί, το 2050 η Ευρώπη θα έχει γίνει… μουσουλμανική !



Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ