Ο NIGEL FARAGE ΣΤΟ FOX NEWS


Ο πρώην ηγέτης του UKIP,  σταυροφόρος του Brexit, Nigel Farage  έχει προσληφθεί από το Fox News



Ο πρώην αρχηγός του Κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP) έχει μια νέα δουλειά ως συνεργάτης στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox News. 
Ο Βρετανός πολιτικός θα εμφανίζεται σε δύο εκπομπές στη διάρκεια της ημέρας και στο prime time πρόγραμμα στο δίκτυο και στο αδελφό του κανάλι Fox Business.

Η απόφαση ανακοινώθηκε την Παρασκευή από το Fox News σε μια σύντομη δήλωση.

Ως ηγέτης του UKIP, ο Farage οδήγησε μια εκστρατεία για τη Βρετανία να αποχωρήσει από την ΕΕ, η οποία κορυφώθηκε με την ψηφοφορία «ναι» για το Brexit.

Είναι επίσης ειλικρινής υποστηρικτής του Ρεπουμπλικανού Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος αναλαμβάνει παρόμοιες θέσεις σε θέματα όπως η μετανάστευση. 
Ο Farage παρακολούθησε την τελετή των εγκαινίων του Ντόναλντ Τράμπ το Σάββατο ως προσκεκλημένος του κυβερνήτη του Μισισιπή Phil Bryant.

Νωρίτερα, ο ίδιος προσφέρθηκε να λειτουργήσει ως γέφυρα μεταξύ Trump και της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου, με Trump να υπαινίσεται το Νοέμβριο ότι ο Farage θα πρέπει να γίνει πρέσβης του Ηνωμένου Βασιλείου  στην Ουάσιγκτον, DC.

Το Fox News είναι ένα σημαντικό τηλεοπτικό συντηρητικό δίκτυο  τηλεόρασης που ανήκει στον δισεκατομμυριούχο Ρούπερτ Μέρντοχ, ο οποίος είναι και ο νυν πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Fox News.

Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ