ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ "ΟΧΙ"

Λύκειο Ελληνίδων Βοστώνης. "Ε.Κ." Θεόδωρος Καλμούκος
Η Ομογένεια της Νέας Αγγλίας ετοιμάζεται να γιορτάσει την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, γνωστή και ως Ημέρα του ΟΧΙ, την ερχόμενη Κυριακή 23 Οκτωβρίου στις 3 η ώρα το απόγευμα στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο.


Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Νέας Αγγλίας και θα περιλαμβάνει ποιήματα και μικρές θεατρικές αφηγήσεις από μαθητές και μαθήτριες των Ελληνικών Σχολείων από κοινότητες της Μητρόπολης Βοστώνης.
Χορευτικά συγκροτήματα της περιοχής Βοστώνης θα παρουσιάσουν όμορφους ελληνικούς χορούς. Θα παρευρεθούν και θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Μητροπολίτης Βοστώνης κ. Μεθόδιος και η γενική πρόξενος της Ελλάδος στη Βοστώνη, κ. Ιφιγένεια Καναρά.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων κ. Μιλτιάδης Αθανασόπουλος μέσω του «Εθνικού Κήρυκα» προσκαλεί όλα τα σωματεία και τους συλλόγους να συμμετάσχουν, καθώς επίσης και την ευρεία Ομογένεια της Νέας Αγγλίας.
Θα ακολουθήσει δεξίωση για όλους στους χώρους του Μαλιώτειου Πολιτιστικού Κέντρου.
Υπενθυμίζεται ότι η επετειακή εκδήλωση για την εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου του 1940 γιορτάζεται κάθε χρόνο από τον Ελληνισμό της Βοστώνης συλλογικά στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο.

Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ