ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗ 2η ΤΗΛΕΜΑΧΙΑ CLINTON - TRUMP


Προετοιμάζονται για το στύλ της δεύτερης τηλεμαχίας τους στο Town Hall  το βράδυ της Κυριακής, η Χίλαρι Κλίντον και ο Ντόναλντ Τράμπ.


Η Κλίντον έχει εγκαταλείψει τα  σχέδια πέντε σημείων ή γραμμών επίθεσης.  Αντ 'αυτού, έχει καταφύγει με βοηθούς να εξασκήσει τη γλώσσα του σώματος της, τις εκφράσεις του προσώπου, τις φωνητικές πτώσεις και τις πιο ομιλητικός απαντήσεις σχετικά με το χρέος, το κολέγιο, την επιδημία ηρωίνης και σε άλλα θέματα που έχουν αναφερθεί σε εκδηλώσεις της εκστρατείας της, και που έχουν κερδίσει την ανταπόκριση του κοινού στη δυνατότητα της να δείξει συμπάθεια και συναίσθημα μαζί με τη γνώση της πολιτικής.

Ο Donald J. Trump χλευάζει όλα αυτά. «Δεν χρειάζεται να επαναλάβεις ότι είσαι άνθρωπος», είπε σε συνέντευξή του την περασμένη εβδομάδα. 
Ο ίδιος και οι σύμβουλοί του λένε ότι η μορφή του στυλ στο δημαρχείο  το βράδυ της Κυριακής, με ανοιχτή σκηνή και ερωτήσεις από τους πραγματικούς ψηφοφόρους του, θα παρουσιάσει την άνεση του στην τηλεόραση και το άμεσο ύφος του, το οποίο βλέπουν ελκυστικό οι ψηφοφόροι που απορρίπτουν αυτό που αποκαλούν κονσερβοποιημένα ζεστασιά της κας Κλίντον.

«Μετά από δεκαετίες στη δημόσια ζωή, η Χίλαρι Κλίντον εξακολουθεί να ψάχνει να «βρει τη φωνή της, "δήλωσε ο Kellyanne Conway, ο διευθυντής της εκστρατείας του κ Trump. 

Οπως εκτιμούν οι ειδικοί η δεύτερη τηλεμαχία θα 
 αποκαλύψει - προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο - "την πραγματική Κλίντον» και «τον πραγματικό Τράμπ." Αλλά θα είναι ο κ Trump που θα αντιμετωπίσει τις σοβαρότερες πολιτικές συνέπειες αν δεν δείξει τον καλύτερο  εαυτό του, σύμφωνα με αρκετούς από τους συμμάχους και τους συμβούλους του.

Η απόδοσή του κατά την πρώτη συζήτηση επικρίθηκε ευρέως μετά φάνηκε να αγωνίζεται για να μείνει συγκεντρωμένος και να κρατήσει τα σημεία συζήτησης και την τακτική που οι σύμβουλοί του του είχαν δώσει.

Τώρα είναι προετοιμασμένος και πάλι, κάπως διαφορετικά από ό, τι πριν, αλλά με την ίδια αβεβαιότητα σχετικά με το αν μπορεί να ακολουθήσει τις οδηγίες. Μερικοί από τους συμβούλους του φοβούνται ότι το φλογερό στυλ κ Trump θα μπορούσε να δημιουργήσει δυσάρεστες στιγμές με τους αναποφάσιστους ψηφοφόρους στην αίθουσα συζήτησης στο Πανεπιστήμιο Ουάσιγκτον στο Σεντ Λούις.

Οι δύο υποψήφιοι θα λάβουν ένα μείγμα από ερωτήσεις από τους εκλογείς και από τους συντονιστές, Μάρθα Raddatz του ABC και Anderson Cooper του CNN.

Η πειθαρχημένη απόδοση της Κλίντον στην πρώτη συζήτηση βοήθησε να της δώσει μια ώθηση σε ορισμένα εθνικά θέματα και στις δημοσκοπήσεις. Η τάση έχει κάνει τους συμβούλους του Trump  να αναγνωρίζουν κατ 'ιδίαν ότι η συζήτηση της Κυριακής είναι ένα must-win για τους υποψήφιο.

Μόνο μια ισχυρή απόδοση θα προσφέρει στον κ Trump ελπίδα αναστροφής των ποσοστών του  και ξεκινώντας μια τελευταία προσπάθεια να πείσει τους αναποφάσιστους  ψηφοφόρους ότι έχει τα προσόντα να γίνει πρόεδρος.

«Καταλαβαίνει ότι η συζήτηση αυτή είναι πολύ σημαντική γι 'αυτόν", δήλωσε ο Rudolph W. Giuliani, ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης, ο οποίος είναι ανώτερος σύμβουλος του κ Trump που τον βοηθά στην προετοιμασία για την Κυριακή.

Για την κα Κλίντον, η εκδήλωση στο Δημαρχείο προσφέρει τη δυνατότητα να προσπαθήσει να προβάλει μια πιο ήπια πλευρά και να βελτιώσει την ελκυστικότητα της. Η πλειοψηφία των ψηφοφόρων πω δημοσκοπήσεις δείχνει ότι δεν την εμπιστεύονται και την αντιπαθούν , μια πραγματικότητα που θα μπορούσε να βλάψει την προσέλευση και, αν επικρατήσει το Νοέμβριο, να παρεμποδίσει την προεδρία της.


Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ