US ELECTION - Η ΠΡΩΤΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ CLINTON-TRUMP


Η πρώτη τηλεοπτική αναμέτρηση μεταξύ CLINTON-TRUMP σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης χωρίς όμως να φτάσει τα προσδοκώμενα ποσοστά

Η πολυαναμενόμενη πρώτη τηλεμαχία μεταξύ Χίλαρι – Τραμπ έγινε στο πανεπιστήμιο Χόφστρα της Νέας Υόρκης, και κράτησε 90 λεπτά. Αφού χαιρετήθηκαν και αντάλλαξαν χειραψία χαμογελώντας, οι δύο υποψήφιοι δεν άργησαν να περάσουν στην επίθεση. 

Ο Τραμπ είπε ότι θα αποκαλύψει το πόσους φόρους πλήρωσε μόλις η Κλίντον δώσει στη δημοσιότητα πάνω από 30.000 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επανερχόμενος στο ζήτημα του πώς χειριζόταν τις επικοινωνίες της όταν ήταν ΥΠΕΞ.

Περίπου 80 εκατ. τηλεθεατές παρακολούθησαν μια μέτρια όπως θεωρήθηκε πρώτη τηλεμαχία  μεταξύ Κλίντον και Τράμπ για το προεδρικό χρίσμα.

Το προεδρικό debate με την υψηλότερη τηλεθέαση ήταν εκείνο μεταξύ του Ρόναλντ Ρίγκαν και του Τζίμι Κάρτερ το 1980 με 80,6 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Αναμένεται να ακολουθήσουν άλλες δύο τηλεοπτικές αναμετρήσεις μεταξύ των δύο υποψηφίων 






Σύμφωνα με τις πρώτες δημοσκοπήσεις των μεγάλων δικτύων,  η Κλίντον είναι η νικήτρια της πρώτης τηλεμαχίας, αν και ο Τράμπ αμφισβητεί το αποτέλεσμα







Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ