TERESA BARNWELL - Η ΑΛΛΗ HILLARY CLINTON


Μετά την κατάρρευση της Χίλαρι Κλίντον στην τελετή της 9/11 νωρίς την Κυριακή και την εμφάνισή της λίγο αργότερα σε καλή κατάσταση στην κατοικία της κόρης της στη Νέα Υόρκη πήραν φωτιά οι θεωρίες συνωμοσίας  ότι η δεύτερη εμφάνιση της Δημοκρατικής υποψηφίου δεν ήταν τη πραγματική.

Σύμφωνα με τους υποστηρικτές του Donald Trump η Τερέζα Barnwell λειτουργεί ως αντικαταστάτης της Χίλαρι Κλίντον (hillarysbodydouble «διπλό σώμα")

Οι θεωρίες θέλουν την Barnwell να αντικαθιστά την Κλίντον απο το 1990. Η ίδια σε σχετική ερώτηση εάν εργάζεται ως "διπλό σώμα" για την Κλίντον, είπε, "Θεέ μου, όχι."



Η Teresa Barnwell αναφέρει ότι έμαθε με τρόμο για την υγεία της Κλίντον την Κυριακή, όταν έφτασε στο στούντιο
Αργότερα, αποφάσισε να τοποθετήσει μια φωτογραφία στο Twitter που είχε πάρει εβδομάδες νωρίτερα έξω από το κτίριο της Τσέλσι Κλίντον, μαζί με τη λεζάντα, «Ίσως ήμουν στη Νέα Υόρκη σήμερα ... ποτέ δεν ξέρεις!» 
Η ίδια τη διέγραψε αργότερα λόγω των ανεπιθύμητων αντιδράσεων. «Δεν κάνω κυβερνητικό έργο», λέει στο περιοδικό Newsweek. "Δεν έχω εκπαιδευτεί για αυτό."

Από τη Δευτέρα το απόγευμα, οι υποστηρικτές του Trump  σε απευθείας σύνδεση έκαναν ακόμα και τη σύγκριση του «πριν» και του «μετά» στις εικόνες της Κλίντον και της Barnwell .



Η Barnwell άρχισε να μιμείται Χίλαρι Κλίντον το 1993, μετά την εκλογή του Μπιλ Κλίντον . 
Συνάντησε την πρώτη κυρία, το 1996 σε μια παρουσίαση βιβλίου για υπογραφή στο Λος Άντζελες. "Είσαι αυτή που μπορεί να σταθεί αντί για μένα και να κάνει τα κακά πράγματα που δεν θέλω να κάνω», είπε η Κλίντον προφανώς αστειευόμενη όταν συναντήθηκαν, σύμφωνα με τη Barnwell.

Η Barnwell εμφανίστηκε σε ένα βίντεο κλίπ τον Αύγουστο σε μια προσπάθεια προσέλκυσης νέων ψηφοφόρων για την Κλίντον που έκανε σχεδόν 3 εκατομμύρια προβολές. 

Παρά την ομοιότητά της με Κλίντον, Barnwell λέει ότι σπάνια την προσέχουν στο δρόμο όταν δεν είναι ντυμένη ως υποψήφιος. "Έχω το καλύτερο και των δύο κόσμων. Γιατί μπορώ να πάω σπίτι και να είμαι ο εαυτός μου », λέει. 







Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ