Ο DONALD TRUMP ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ HILLARY CLINTON


Κλείνει η ψαλίδα μεταξύ Τράμπ και Κλίντον σύμφωνα με νέα εθνική δημοσκόπηση  



Ο κ Trump που εμφανιζόταν να έπεται της Χίλαρι Κλίντον σε όλες τις μεγάλες δημοσκοπήσεις καθ΄ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, φαίνεται να είναι πολύ πιο κοντά από ό, τι πίστευαν κάποτε. σύμφωνα με τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που κυκλοφόρησαν την Παρασκευή

Η δημοσκόπηση διαπίστωσε ότι το 40 τοις εκατό των πιθανών ψηφοφόρων υποστηρίζει τον κ Trump, ενώ το 39 τοις εκατό την κα Κλίντον για την εβδομάδα της 26ης Αυγούστου μέχρι την 1η Σεπτέμβρη. Η σιδηρά κα Κλίντον έχει χάσει ποσοστό οκτώ μονάδων, σύμφωνα με το Reuters.

Το ποσοστό υπέρ του κ Τράμπ μεταξύ των Ρεπουμπλικάνων έχει αναπήδησε επίσης έξι ποσοστιαίες μονάδες, στο 78 τοις εκατό κατά τις τελευταίες δύο εβδομάδες, παρά την αμφιλεγόμενη κίνηση επί  του προσωπικού και τη φαινομενικά αμφιταλαντευόμενη στάση του σχετικά με τη μετανάστευση. 

Σε μια σημαντική πολιτική ομιλία , την Τετάρτη, ο κ Trump φάνηκε να κερδίζει πίσω τον ενθουσιασμό καθως ο ίδιος υποσχέθηκε να απελάσει εκατομμύρια παράνομων μεταναστών κατά τη διάρκεια της "πρώτης ώρας" του ως πρόεδρος.

Αλλά ο κ Trump εξακολουθεί να στερείται την υποστήριξη του κόμματος που κατέχει ο Mitt Romney από το 2012, ο οποίος είχε το 85 τοις εκατό της στήριξης από τους Ρεπουμπλικάνους σε αυτό το στάδιο της εκλογής.

Η δημοσκόπηση της Παρασκευής έρχεται εν μέσω ειδήσεων ότι το FBI κυκλοφόρησε λεπτομέρειες της συνέντευξης της κας Κλίντον με τους ερευνητές σχετικά με τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διατηρούνται επί του ιδιωτικού servers της - ένα πρόβλημα που μαστίζει την εκστρατεία Κλίντον από την αρχή.


Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ