ΑΝΝΥ ΜΠΟΡΙΣΟΒΑ - ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΦΡΙΚΗΣ


Λίγους μόνο μήνες μετά την υπόθεση Γιακουμάκη, η Ελλάδα συγκλονίζεται και πάλι από μια ιστορία τρόμου με θύμα ένα 4χρονο αγγελούδι, τη μικρή ΄Αννυ Μπορίσοβα 



Μια "δήλωση εξαφάνισης" από την 25χρονη μητέρα της μικρής μερικές μέρες μετά, βασισμένη σε πλήθος ανακρίβειες και ψέμματα, που "φώναζαν"  από την πρώτη στιγμή για μια το λιγότερο ύποπτη κρυμμένη ιστορία...

Και το "σόου" των εμπλεκομένων κράτησε σχεδόν ένα μήνα με τη δέουσα  "συγκινησιακή φόρτιση" από τους ίδιους, αλλά και κάποιους υποστηρικτές  του φανταστικού σεναρίου, που ήθελε την ΄Αννυ να έχει πέσει θύμα αρπαγής.  Πάντα θα υπάρχουν και αυτοί...


"Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία 4χρονης αλλοδαπής υπηκόου Βουλγαρίας, η εξαφάνιση της οποίας είχε δηλωθεί την 24 Απριλίου 2015. Δράστης είναι 27χρονος αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας βιολογικός πατέρας του θύματος."  Αναφέρει η ανακοίνωση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στις 4 Μαίου 2015.


Οι λεπτομέρειες ανατριχιαστικές. 


Ο 27χρονος Βούλγαρος βιολογικός πατέρας της μικρής, ομολόγησε ότι τεμάχισε την κόρη του και στη συνέχεια έβρασε κάποια μέλη, ενώ άλλα τα πέταξε στη λεκάνη της τουαλέτας και σε σακούλες απορριμμάτων, που πέταξε σε γύρω κάδους. Φρίκη προκαλεί η λεπτομέρεια ότι μαγείρευε κανονικά τα μέλη, ρίχνοντας μέσα λαχανικά και μπαχαρικά, ώστε μετά που θα τα πετούσε στα σκουπίδια να φαινόταν ότι επρόκειτο για... κανονικό φαγητό!


Οι αιτίες, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του δράστη, αποτελούν πιθανότατα μια ακόμα συνέχεια του καλοστημένου φανταστικού σεναρίου, μιας και τα ακριβή αίτια του θανάτου της μικρής δεν υπάρχει πλέον τρόπος να εξιχνιαστούν, αφού δεν υπάρχει το πτώμα του παιδιού.


΄Ετσι παραμένει η εκδοχή του ιδίου ότι "Ζήλευε το παιδί γιατί η μητέρα το αγαπούσε περισσότερο από αυτόν και φοβόνταν πως κάποια στιγμή η εν διαστάσει σύζυγός του του θα έφευγε μαζί με την μικρή Άννυ για την Γερμανία και ο ίδιος θα έμενε χωρίς χρήματα, αφού τον ζούσε συστηματικά η σύντροφός του με έσοδα από την πορνεία" 


Ερωτηματικά όμως προκαλούν φωτογραφίες της μικρής ΄Αννυ με περούκα και αμφίεση πανομοιότυπη με τη μητέρα της 

Οι δύο "γονείς" που όπως φαίνεται ζούσαν μόνο για το χρήμα, την άστατη ζωή τα σκληρά ναρκωτικά και τα ακριβά αυτοκίνητα, .οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα  με βαριές κατηγορίες σε βάρος τους και σίγουρα υπάρχουν πολλά ακόμα ν΄αποκαλυφθούν για τις δραστηριότητές τους.








Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ